Zorgspecialist waardeert salarisspecialist

Het begon in 2015 met een kliniek voor plastische chirurgie in Bosch en Duin, maar ondertussen omvat Sandstep Healthcare drie klinieken voor specialistische zorg. Een gesprek met financieel manager Irma de Vrij.

“Onder de holding Sandstep Healthcare faciliteren we drie labels: CosMed Kliniek voor plastisch chirurgische ingrepen, Orthoparc voor innovatieve heup- en knieoperaties en Gender Clinic voor genderchirurgie voor transgenders”, legt Irma de Vrij uit. Zij is controller en financieel manager binnen de groep.

Persoonlijke aandacht en korte wachttijd

“Als relatief kleine specialistische zorgverlener stellen onze patiënten en cliënten onze persoonlijke aandacht en de veel kortere wachttijd enorm op prijs. Heup- of knieoperaties bij Orthoparc gebeuren bijvoorbeeld meestal vanuit dagbehandeling, waardoor patiënten dezelfde dag nog naar huis mogen. De artsen die deze ingrepen uitvoeren zijn trouwens echte heup- en kniespecialisten die zich dagelijks bezighouden met dit soort operaties. Ook dit is voor veel mensen een reden om hiervoor niet naar een regulier ziekenhuis te gaan.”

“Onze kliniek in Bosch en Duin beschikt over twee operatiekamers waar de heup- en knieoperaties uitgevoerd worden, maar ook cosmetische ingrepen aan lichaam en gezicht, en behandelingen aan hand- en polsaandoeningen. Daarnaast hebben we een kliniek met twee operatiekamers in Rozendaal en een polikliniek voor consulten in Lelystad. Zo zijn we bereikbaar voor heel Midden-Nederland, hoewel we ook veel cliënten en patiënten van verder weg ontvangen. We merken namelijk dat veel mensen het niet erg vinden om een grotere afstand te reizen voor goede specialistische zorg en een kortere wachttijd.”

“De wachtlijsten zijn bij genderchirurgie over het algemeen nog veel langer. Daarom werken onze gespecialiseerde genderchirurgen samen met het VU medisch centrum om de wachttijd voor bepaalde chirurgische ingrepen te reduceren.”

Zorgspecialisten waarderen salarisspecialisten

Met de drie labels heeft Sandstep Healthcare in totaal zo’n 60 zorgprofessionals op de loonlijst. De salarisverwerking wordt uitbesteedt aan SalarisHuys. “Omdat er voor het verwerken van salarissen veel up-to-date kennis nodig is die wij zelf niet in huis hebben, maken we al sinds de oprichting gebruik van SalarisHuys. Op onze administratieve afdeling werken wij met drie mensen en dan is het onmogelijk om alle ontwikkelingen goed genoeg te kunnen volgen. Daarnaast hebben wij veel medewerkers met onregelmatige werktijden. Hierdoor wordt de kans op fouten groter, en die kunnen we ons niet permitteren. Daarom is het fijn om de salarisverwerking over te laten aan SalarisHuys. Ondanks de grote fysieke afstand zien wij dit niet als een nadeel. Ze zijn erg makkelijk bereikbaar en bij vragen reageren ze uitermate snel. Dat voelt goed. We hebben een prettig contact en er is een echte klik met de specialisten van SalarisHuys.”

Laat u de salarisverwerking ook liever aan echte specialisten over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ervaar ook de toegevoegde waarde van SalarisHuys.