Wij zijn trots op onze tevreden klanten

“Omdat er voor het verwerken van salarissen veel up-to-date kennis nodig is die wij zelf niet in huis hebben, maken we al sinds de oprichting gebruik van SalarisHuys.”

 • Het SalarisHuys werkt en communiceert helder,daadkrachtig en nauwkeurig. Klantvriendelijkheid en bereikbaarheid staan hoog in het vaandel. Een erg prettige en vruchtbare samenwerking.  

  Reggy Brouwers Groene Cijfers
 • Naast het tot volle tevredenheid verzorgen van deze administratie, zijn ze ook een belangrijke ondersteuning in het totale personeelsbeleid. Korte lijnen , goede service, pro-actief adviseren  en persoonlijk contact zijn voor ons belangrijk en bieden wij zelf ook aan onze relaties. Voor ons een reden om dit bedrijf aan te bevelen bij onze relaties.

  Rob van Sprundel Voets Assurantien
 • Het is prettig werken met het SalarisHuys. De communicatie is helder en nauwkeurig. Wij worden volledig ondersteund in het personeelsbeleid. Goede service en korte lijnen is voor ons zeer belangrijk. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de samenwerking met het Salarishuys. We hopen in de toekomst de samenwerking voort te zetten.

  FysioSluijters
 • Wij hebben de administratieve verwerking van de salarissen al sinds de start van onze organisatie in 2015 ondergebracht bij het Salarishuys. We worden zeer vriendelijk te woord gestaan. De maandelijkse verwerking gaat prima en als er onduidelijkheden zijn wordt dat direct teruggekoppeld. De verwerking zelf gaat ook vrij snel. Verder kunnen we met inhoudelijke vragen op personeelsgebied altijd bij ze terecht. Ze denken actief mee, zo zijn we in de loop van de tijd gebruik gaan maken van het personeelsdossier in Loket. Nu staat alles centraal opgeslagen en kunnen personeelsleden hun arbeidscontract inzien.

  Sandstep Healthcare