Uw salarisadministratie door SalarisHuys

Vindt u de salarisadministratie een vervelende of lastige klus? Veel ondernemers zien op tegen het doen van deze werkzaamheden omdat ze veel tijd in beslag nemen. Ook krijgt u soms te maken met ingewikkelde materie waar u veel vanaf moet weten. Kies er in die gevallen voor uw salarisadministratie of personeelsadministratie (gedeeltelijk) uit te besteden aan een professional. Bij SalarisHuys doen wij dit voor ondernemingen en bedrijven in Breda en omgeving!

Hulp bij uw salarisadministratie of loonadministratie

Bij de salarisadministratie of loonadministratie komt heel wat kijken. Hoe zorgt u dat uw medewerkers iedere maand hun salaris betaald krijgen? En hoe zorgt u voor een zorgvuldige en correcte afdracht van loonbelastingen en het doen van loonaangiftes? Maar dat is nog niet alles: bij de salarisadministratie komt ook het pensioen om de hoek kijken. Veranderingen in uw personele bestand moeten tijdig doorgegeven worden aan de pensioenuitvoerder. Kunt of wilt u hierbij de nodige hulp gebruiken? Vertrouw dan op een professional die precies weet hoe een en ander uitgevoerd moet worden!

SalarisHuys: specialist in salarisadministratie

SalarisHuys uit Roosendaal is gespecialiseerd in salarisadministratie. Dit voeren we uit voor bedrijven in de wijde omgeving, waaronder in Breda. Wij bieden u hierbij diverse diensten aan: zo kunt u bij ons terecht voor salarisadvies, maar ook voor het uitbesteden van uw salarisverwerking, zoals het doen van de loonaangiftes, pensioenaangiftes en jaaroverzichten. We werken hierbij met een overzichtelijk online systeem waar u gemakkelijk op kunt inloggen en zaken kunt invoeren of aanpassen. Daarnaast detacheren wij ervaren en kundige salarisadministrateurs: deze professionals kunnen u ondersteunen tijdens piekperiodes en ziekteperiodes.

SalarisHuys ontzorgt ondernemers in Breda

Als specialist in salarisverwerking en salarisadvies ontzorgen wij ondernemers in Breda bij hun loonadministratie. Meer weten? Bekijk dan onze diensten voor salarisverwerking en loonadministratie. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen. Onze ervaren salarismedewerkers lichten een en ander graag toe en zij kunnen u ook voorzien van een offerte op maat!