Uw loonadministratie door SalarisHuys

Heeft u een eigen bedrijf en heeft u personeel in dienst? Dan moet u de loonadministratie bijhouden. Wilt u deze administratieve klus graag uit handen geven, bijvoorbeeld omdat het u teveel tijd kost of omdat de administratie ingewikkelder is dan u in eerste instantie dacht? Reken in die gevallen op SalarisHuys! Wij ondersteunen ondernemingen in Breda en omgeving met het uitvoeren en bijhouden van de loonadministratie of salarisadministratie!

Een correcte loonadministratie of salarisadministratie

Door een correcte loonadministratie heeft de belastdingdienst inzicht in de gegevens van uw medewerkers en de loonbetalingen. Bij de loonadministratie komt nogal wat kijken, denk dan aan het invullen van verplichte formulieren als de loonstaat, loonstrook of jaaropgave. Daarnaast moet u zaken bijhouden als reiskosten, onkostenvergoedingen en meer. Ook wanneer een medewerker uit dienst treedt, moet u rekening houden met zaken als een ontslagvergoeding of het afmelden van de medewerker bij de pensioenuitvoerder. Kunt u hulp gebruiken bij al deze werkzaamheden, schakel dan een professional in die weet hoe uw loonadministratie uitgevoerd moet worden!

De diensten van SalarisHuys

SalarisHuys uit Roosendaal is gespecialiseerd in loonadministratie en salarisadministratie. Voor klanten in de wijde omgeving – waaronder Breda – bieden we diverse diensten aan op het gebied van salarisverwerking. Zo kunnen wij uw salarisadministratie gedeeltelijk of geheel overnemen, wij kunnen u adviseren over de uitvoering van loonadministratie en wij kunnen professionals detacheren die u periodiek ondersteunen of die ingevlogen kunnen worden in drukke periodes bij pieken en ziekten. De medewerkers bij ons kantoor hebben jarenlange ervaring in loonadministratie en salarisadministratie en kunnen u uitstekend van dienst zijn!

Neem vrijblijvend contact op met SalarisHuys

Dus wilt u uw loonadministratie uitbesteden aan een professionele partij? Schakel dan SalarisHuys in! Bekijk onze diensten voor salarisverwerking en loonadministratie of neem vrijblijvend contact met ons op! U krijgt direct een van onze medewerkers aan de telefoon en hij of zij kan u voorzien van meer informatie of een prijsindicatie!