detachering

Ik ben ondernemer of accountants-/administratiekantoor en wil verder advies

Salarisadministratie is al lang niet meer die druk op de knop voor het verkrijgen van een salarisstrook.

Dit vakgebied is steeds vaker een managementtool voor het sturen van uw gehele personeelsbeleid en het inzichtelijk maken van uw personeelskosten.

Denk hierbij aan het adviseren met betrekking tot subsidies, fiscaal vriendelijk belonen van uw werknemers, het opstellen van arbeids- en overige overeenkomsten en bedrijfsreglementen in elke gewenste vorm en verdere begeleiding in de wirwar van overheidsregels en de interpretatie hiervan.

Wij regelen het allemaal graag voor u.

Uitbreiding vakgebied

Steeds vaker gaan zaken rondom de salarisverwerking een steeds belangrijkere rol spelen.

Coaching van managers en medewerkers, het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken en recruitment voor instroom, doorstroom en uitstroom van personeel zijn in de huidige tijd steeds vaker van cruciaal belang voor het voortbestaan van uw onderneming en u dus te onderscheiden van uw concurrenten.

Schakel hiervoor dus onze specialisten met kennis en ervaring in, zodat u zich als ondernemer verder kunt blijven focussen op uw corebusiness.

Specialisten

Samen met onze inhouse specialisten en onze externe partners kunnen wij u dus een breed scala aan HRM diensten aanbieden.

Daarom hebben wij speciaal voor deze aanvullende diensten onze dochteronderneming Omnium-HRM opgericht.

Kijk eens op onze website hiervoor of neem gewoon even contact met ons op om te kijken of wij u verder van dienst kunnen zijn in de doorontwikkeling van uw onderneming.