salarisverwerking

Ik ben ondernemer en wil mijn salarisadministratie uitbesteden

Wat wij voor u als ondernemer kunnen betekenen.

Voor u als ondernemers hebben we een compleet pakket aan diensten beschikbaar, waarmee we u desgewenst compleet kunnen ontzorgen.  U bepaalt zelf waaraan u behoefte heeft, al dan niet in overleg met ons. Ook wij zijn ondernemers, en dus begrijpen we uitstekend waar u als ondernemer behoefte aan kunt hebben, daar waar het gaat om het correct belonen van uw medewerkers. Alsmede het voldoen aan alle wettelijke eisen op dit gebied.

Uitbesteden van uw salarisadministratie

U kunt er voor kiezen om uw gehele salarisadministratie uit te besteden. Op die manier heeft u geen enkel omkijken meer naar alles wat hiermee te maken heeft. Salarisstroken, aangiften Loonbelasting, pensioenen…. Alles wordt netjes voor u geregeld.  Indien gewenst met toegang tot ons digitaal portaal waar u desgewenste zelf verlof , ziekte of overuren kunt invoeren. Wij zorgen dan weer voor een geautomatiseerde correcte afwerking.

Controleren van eigen salarisadministratie

Wanneer u een eigen salarisadministratie in huis heeft kan het de moeite waard zijn om ieder kwartaal of half jaar een externe te laten controleren of alles goed is verlopen en bij probleemgevallen assistentie te verlenen. Wij doen dit graag voor u. Samen nemen we dan alles door, controleren hetgeen bij u in huis is gedaan en adviseren waar nodig indien er veranderingen of verbeteringen nodig zijn.